fbpx
puh. 044 958 27 09

Rasvaimu BodyJet (WAL-vesisuihku) menetelmällä

Rasvaimu

rasvaimu (1)** Leikkaava lääkäri:Plastiikkakirurgian erikoislääkäri P. Kirjanen.

Menetelmä: BodyJet (vesisuihku) rasvaimu.

Tukiliivit LipoElastic kuuluu hintaan.

1 yö klinikkasssa

Rasvaimulla tarkoitetaan plastiikkakirurgista toimenpidettä, jolla kohennetaan potilaan tai asiakkaan ulkomuotoa poistamalla liiallista rasvakudosta joistain osista kehoa. Syy leikkaukseen hakeutumiseen on yleensä esteettinen. Rasvaimulla ei voi hoitaa lihavuuteen liittyviä sairauksia eikä toimenpiteellä voi myöskään ehkäistä näitä sairauksia.

Tyypillisiä rasvan poiston kohteita löytyy mm. polvista, nilkan seudulta, kaulasta, leuan alta, käsivarsista, rinnoista, vatsasta, kyljistä, lantiosta, reisistä ja pakaroista.

 

Ennen leikkausta

Aluksi kartoitetaan potilaan odotukset ja alueet, jotka häntä eniten häiritsevät. Samalla käydään läpi potilaan terveydentila, taustatiedot ja vakituinen lääkitys. Ennen leikkausta olisi myös hyvä saada paino haltuun.
Tarkastuksessa myös arvioidan poikkeavuudet kehon ihannemitoista, asymmetriat, selluliitti sekä ihon laatu ja laji. Potilaasta otetaan myös valokuvia sairauskertomusta varten. Samalla suunnitellaan toimenpiteen laajuus ja haavojen sekä myöhäisempien arpien sijoittuminen.

 

Leikkaus

Yleensä rasvaimu tehdään yleispuudutuksessa ja leikkaus kestää 3-4 tuntia riippuen rasvaimualueiden lukumäärästä.
Toimenpiteessä imeytetään ensin potilaan kudokset erikoisliuottimella, joka sisältää muun muassa pieniä verisuonia kutistavaa ainetta ja kipulääkettä.

Tämän jälkeen suoritetaan varsinainen rasvaimu halkaisijaltaan muutaman millimetrin (2-6mm) kokoisilla ontoilla kanyyleilla, jotka on yhdistetty rasvaimulaitteeseen.

 

Toipuminen

Toipuminen on yksilöllistä, mutta yleensä potilas kotiutuu joko samana tai seuraavana päivänä. Kipulääkityksen tarve vaihtelee parista päivästä noin viikkoon. Leikkaushaavojen arpeuduttua aloitetaan niiden hoito. Leikkaushaavat peitetään haavateipeillä ja laastareilla pariksi viikoksi, minkä jälkeen aloitetaan arpien hoito. Imualueella on pidettävä painetekstiiliä 4-6 viikkoa. Ensimmäisinä viikkoina rasvaimun jälkeen tulisi välttää raskaampaa fyysistä rasitusta.

Parhaat tulokset saadaan yleensä nuorehkoilla henkilöillä, joilla ihon kimmoisuus on tallella.

 

Mahdolliset riskit

Turvotus, ihon arkuus, nännien herkkyysmuutokset ja mustelmat ovat tyypillisiä. Usein voi myös esiintyä epätasaisuuksia ja asymmetriaa puolten välillä. Isommissa rasvaimuissa riskitekijöinä ovat muun muassa neste- ja verenhukka sekä tulehdukset ja ihon pigmentoituminen kuten muissakin kirurgisissa toimenpiteissä.

Tri P. Kirjanen, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
(c) StadinPlastiikkakirurgia

           

 

* Esimerkit, jotkat löytyy nettisivultamme, ovat yleisiä. Operaation tulos on aina henkilökohtainen. Ota ystävällisesti yhteyttä lääkäriin, jos haluat tarkempia tietoja.

** Tämä on asiakkalta tullut suositus ja se pitää paikkansa meidän tietojen mukaan. Tiedoksi, juuri sellaista leikkauksen tulosta ei saa luvata toiselle potilaalle.

Vartalo.

Rasvaimu (1 alue) alk 990€
Vatsan muotoilu 3990€
Rasvansiirto pakaroihin 3590€

Klinikan valokuvia

Rinnat.

Rintojen suurennus 3990€
Rasvansiirto rintoihin 3590€
Rintojen kohotus 3990€

Klinikan valokuvia

Kasvot.

Yläluomien leikkaus 1260€
Alaluomien leikkaus 1360€
Kulmien kohotus 2250€

Klinikan valokuvia

Jätä yhteydenottopyyntö

Viesti lääkärille: