fbpx
puh. 044 958 27 09

Blogi (kokemukset)

09/2020

Heippa.
Joo olin leikkauksessa 3.9.2020
Kaikki meni todella hyvin, olen toipunut hyvin leikkauksesta.
Ainut oli semmosta, että itselle on tehty 4 sektiota, kun pääsee leikkauksesta niin, ois mehukeittoja, jugurttia, mehuu ja ruuaksi ois sosetta tai keittoja. Aina mahaleikkauksen jälkeen ois hyvä syödä sosetta, keittöja. Oli kauhee nälkä ku pääsen leikkauksesta, sain todella raskasta ruokaa, meinasin oksentaa sen ulos.  Kyllä mun mieltä sairaalasta pitäis  saada iltapalaa 20.00 aikaa. Leikkaus meni todella hyvin, hoitajat todella mukavia,ystävällisiä.
Pille oli todella mukava, kuunteli, kertoi  lielipiteensä hyvin, teki leikkauksen todella hyvin, olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen.
E., vatsan muotoilu ja rasvaimu

09/2020

Hei,
Toipuminen on sujunut mainiosti, voin hyvin eikä ole ollut varsinaisesti kipuja. Lähetän mielelläni kuvia kun olen paraantunut, pientä turvotusta vielä on.
Olen todella tyytyväinen leikkaustulokseen ja koko palveluun mitä sain.
Kliniikka oli  upea ja henkilökunta aivan ihana ja avulias.
Kirurgilta sain kaiken tarvitsemani tiedon, kävimme ennen operaatiota kaiken läpi ja jälkeenpäin sain hyvää tieto mitenkä kaikki oli sujunut ja mitenkä pitää toimia kotona.
Käytän mielelläni palveluitanne uudelleen jos harkitsen uutta toimenpidettä.
Ystävällisin terveisin,
I., vatsan muotoiluleikkaus ja rasvaimu

08/2020

Mielestäni toimenpide meni erinomaisesti. Klinikalla oli aivan ihana ja ystävällinen henkilökunta. Tri P. Kirjanen oli ammattimaisen oloinen, ystävällinen, ja plussaa siitä, että puhui erittäin hyvin suomea. Ainoa mitä mielestäni olisi voinut tehdä toisin/paremmin, oli tosi lyhyt tapaaminen ennen leikkausta Kirjasen kanssa. Mutta ymmärrän myös, että asiat on kuitenkin selvitetty jo aiemmin ja oli monta muutakin potilasta odottamassa. Toisaalta sain myös vastaukset mietityttäneisiin kysymyksiin, joten ei tapaamisessa ollut mitään valittamistakaan! Haluaisin siis välittää lämpimät kiitokseni niin Stadinplastiikkakirurgian toimiston työntekijöille, leikkaavalle lääkärille kuin klinikan muulle henkilökunnalle. Vielä plussaa oikein maistuvista ruuista klinikalla, vaikka ne nyt toki toissijainen seikka itse leikkauksen lomassa.

K. rintojen kohotus

06/2020

Hei!
Toipuminen menee ihan hyvin. Ei ole juurikaan kipuja, mutta turvotusta ja vaikeutta oikaista itseä pystyasentoon on.
Mielestäni leikkaukseen liittyvät järjestelyt medimatkoilla menivät sujuvasti. Leikkausaikana klinikalla sain hyvää hoitoa. Tri Pille Kirjanen oli mukava ja asiantunteva, mutta leikkauspäivänä varsin kiireinen, joten konsultaatio oli hyvin lyhyt. Tuli kuitenkin vaikutelma, että lopputulos on hyvä (vielähän sitä ei täysin näe, mutta luulisin näin).
Klinikka oli viihtyisä ja hoitajat hyviä. Sain oman huoneen, mikä oli mukavaa levon kannalta.
Leikkauksen jälkeen, paluumatkalla ja pari päivää kotona olin hyvin pahoinvointinen, mutta se on nyt helpottanut. Johtui kai vahvoista lääkkeistä eikä pahoinvointilääkitys auttanut.
L., vatsan muotoilu

06/2020

Heijps!

Olen kaikin puolin tyytyväinen saamaani palveluun, niin sinuun Kristi kuten kaikkiin Kotkan yksityissairaalan henkilökuntaan. Vastaanotto oli lämmin ja huolehtivainen, minulla oli koko ajan hyvin turvallinen olo.

Paraneminen eteni tosi hyvin viime sunnuntaihin asti. Korsetti on ollut ja tulee vielä olemaan yötäpäivää päällä. 11:ta päivänä leikkauksen jälkeen pärjäsin ilman kipulääkketä ja uskalsin kävellä postilaatikolle. Mutta sitten levolla ollessani yllätys aivastin enkä ehtinyt millään tukahduttaa aivastusta. Tunsin ja kuulin “rätzpokz” vatsasta navan vasemmalta puolelta ja nyt olen kivuissani joutunut ottamaan kipulääkkeitä enkä pysty kunnolla kävelemään. Eli vielä en ole valokuvaus kunnossa, otetaan kuva parin viikon kuluttua kun jälleen pystyn seisomaan suorassa.

Lähettäjä P., vatsan muotoilu

05/2020

Kommunikointi on alusta saakka toiminut hyvin. Kirurgi otti vastaan omia toiveitani leikkauksen suhteen ja laivaliput tulivat sähköpostiin sovitusti.
Saapuminen oli ensimmäisenä päivänä Korona rajojen aukeamisen jälkeen, kummallakin puolella satamassa oli paljon median edustajia.
Ihmiset pitivät turvaväliä ja laivassa oli käsien desinfiointi pisteitä. Muuten matkalla ei ollut mitään ylimääräisiä tarkastuksia. Näin kyllä Viron puolella laivan henkilökunnan mittaavan laivaan tulijoiden kuumeen.
Jouduin käymään erittäin epämiellyttävässä Korona testissä edellisenä päivänä ennen leikkaukseen tuloa. Medimatkojen Kristen oli yllätyksekseni paikalla ja kertoi mitä testissä tapahtuu.
Sairaalaan tullessani kaikki tapahtui hyvin vauhdikkaasti. Leikkauksen jälkeen oli kovat kivut ja heräilin yöllä kipuun kivunlievityksestä huolimatta. Henkilökunta oli kyllä ystävällistä ja kutsunappi toimi hyvin.
En ole vielä varma olenko valmis lähtemään pitkälle kotimatkalle huomenna. Laukkuani en voinut kantaa, joten se luvattiin postittaa kotiini.
J., vatsan muotoiluleikkaus

02/2020

Hei,

Leikkaus ja hoito tallinnassa oli todella hyvin toteutettu.
Asiakasohjaus sujui virheettömästi ja suosittelen stadin plastiikkakirurgiaa muillekkin.
Sain hyvät sekä selvät ohjeet palautumiseen ja hoitoon.
Palautuminen on sujunut suunnutellusti ja olo on loistava! Sulavat tikut kävin poistamassa kuukausi leikkauksen jälkeen suomessa terveyskeskuksessa, kun eivät tahtoneet sulaa.
Olen todella tyytyväinen leikkausjälkeen!
En mielelläni lähettäisi kuvia julkaistavaksi sillä olen tunnistettavasti tatuoitu.
Ystävällisin terveisin
P., gynekomastialeikkaus

10/2019

Hei

Olen toipunut jotenkuten. Alku viikot olivat todella huonot. Hemoglobiini oli todella alhainen ja muutenkin vointi oli huono.

Nyt kaikki veriarvot ovat kunnossa. Vatsa vielä arka, kova ja jossain kohtaa tunnoton. Välillä vatsa turpoaa todella paljon. Kai tämä on normaalia? Tukiliiviä käytän vielä jos liikun paljon päivisin.

Mielestäni aika teidän toimipisteessä oli erilainen, siihen verrattuna mihin olin tottunut. Kun itse olen sairaanhoitaja, ihmettelin, miten leikkauksen jälkeen ei ollut seurantaa, kuten verenpaine, hemoglobiini ja muut verikokeet.

 Toimenpiteeseen olen todella tyytyväinen! Kiitos kaikesta.

Lähetän ennen ja jälkeen kuvat liitteenä.

Yst.terv.

A, vatsan muotoilu ja rasvaimu

09/2019

Hei,

olen toipunut leikkauksesta hyvin, ei ole ollut mitään ongelmia.

stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä?
* Toimistolta sai selkeät ohjeet toimenpiteestä ja vastauksen sai kysymyksiin aina nopeasti. Kaikki oli ammattimaista ja tuntui koko ajan erittäin luotettavalta. Oli tosi mukavaa, että hintaan kuului myös laivaliput ja erityisesti oma hytti paluumatkalla oli hyvä olla olemassa. Ohjeissa voisi ehkä mainita, että leikkaus ei ole välttämättä heti, kun saapuu klinikalle, vaan sitä voi joutua odottamaan. Mutta hienossa huoneessa oli kyllä mukava odotella.
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?
* lääkäri kävi tapaamassa ennen operaatiota, melko pikaisesti. Mutta oli erittäin vakuuttava ja ammattitaitoinen, huomasi, että hänellä on pitkä kokemus plastiikkakirurgiasta. Kannattaa miettiä itse etukäteen kaikki mahdolliset kysymykset, jotta voi ne esittää tarvittaessa lääkärille. Lääkärin käynti ennen operaatiota loi turvallisen tunteen. Seuraavana päivänä lääkäri kävi kertomassa operaatiossa ja mukaan sai hyvin yksityiskohtaisen selityksen, miten operaatio oli tehty ja miten paljon esim. rasvaa oli poistettu.
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

* Aivan ihana klinikka. Koko henkilökunta 10+, ei mitään moitteen sijaa. Aivan loistava hoito ennen ja jälkeen operaation. Hoitajat tosi empaattisia, hyvä suomenkielen taito ja huolehtivat kaikesta. Hyvä ruoka ja paikkana rauhallinen.

Kokonaiskokemuksena täysi 10, ja lopputulos oli parempi kuin osasin odottaa.

Kuvassa ihossa on painaumia tukiliivistä.

Kiitos.

t.S., vatsan rasvaimu

08/2019

Hei!
Leikkaus sujui ainakin lääkärien mukaan hyvin. Toipuminen on sujunut ihan hyvin.
Kirurgi P. Kirjanen oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Sairaala oli todella siisti ja tasokas ja ruoka ihan mahtavaa. Hoitohenkilökunta oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Apua sai aina tarvittaessa ja kipulääkityksestä huolehdettiin hyvin.

Nii ja kiitos tietenkin myös medimatkoille, kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimivaa.

Kiitos 🙂
M, vatsan muotoilu ja rasvaimu

06/2019

Kiitos muutenkin kaikesta, olen todella tyytyväinen leikkaukseen ja klinikalla oli todella ihanat hoitajat,kirurgi ja kaikki sujui täydellisesti. Hoiditte myös kaikki todella hienosti, kiitos vielä ♥️ olette ihan huippuja ♥️

M., vatsan muotoilu + rasvaimu

05/2019

  – Saavuttuamme Tallinnaan, olin iloinen että minua oli vastassa
työntekijä, joka kertoi ja vastaili tärkeisiin kysymyksiin.
Vastausaika on todella nopea ja he vastaavat kaikkiin mieltä
askarruttaviin kysymyksiin. Kaikki oli järjestetty sujuvasti ja
mukavasti meitä ajatellen. Yksin ei jäänyt ollenkaan.

Pille Kirjanen on hyvin taitava työssään, ja olen todella
tyytyväinen lopputulokseen. Olen todella iloinen, että valitsin hänet
ja kyseisen klinikan.

Klinikka oli uusi, kaunis ja siisti. Henkilökunta oli ystävällinen
ja ammattitaitoinen. He olivat koko ajan saatavilla ja tulivat heti
apuun kun oli tarvetta. Klinikkaan oli helppo tulla ja otettiin
lämpimistä vastaan. He pitivät huolta ja välittivät aidosti.
Suosittelen klinikkaa ja medimatkojen kautta se onnistuu loistavasti ja
palvelu on mutkatonta.

E., vatsan muotoiulu+rasvaimu

04/2019

Kaikki on mennyt erittäin hyvin. Sairaala ja sen henkilökunta ovat olleet huippuja, turvallinen olo. Erityisesti omahoitaja on ollut täysi 10 😍👌kirurgit olivat myös erittäin mukavia ja Anestesia lääkäri sai pelon poistumaan.
Kun operoitutan toisen jalkani, tulen varmasti tänne uudelleen 😊

Kiitos paljon vielä teille, voin suositella teitä ja tätä sairaalaa kaikille👍😊

R., vatsan muotoiulu, häpyhuulien korjaus, suonikohjuleikkaus

03/2019

Suht. hyvin menee toipumisen kanssa. Olen ihan tyytyväinen Kotkan ykistyissairalaan ja henkilökuntaan, joka on minut hoitanut – isot, isot kiitokset niille. Tri Kirjanen oli oikein hauska ja tiesi hyvin miten toimia. Suunnitelmana on 3 kuukauden kuluttua seuraava käynti muiden ongelmaalueiden rasvaimussa.
Kolmen kuukauden kuluttua: nyt tämä operaatio oli kyllä jo helpompi, toipun nopeammiin.
Henkilökunta oli hauska kuten viimeksikin. Olen oiken tyytyväinen.
K. vesisuihkurasvaimu 11/2018 ja 03/2019

01-2019

Sairaala, henkilökunta, hoitajat ja lääkärit olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia! Ruoka oli myös taivaallista! Todella hyvä kokemus kaikkiaan. Paljon parempi edellistä joka oli eri yrityksen kautta.
Terv. A., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

12-2018

Hei

Olen toipunut tosi hyvin toimenpiteestä ja kivut ovat olleet tosi pieniä verrattuna siihen mitä odotin. Turvotus on laskeutunut todella paljo  siittä mitä se alkuun oli. Vointini on ollut todella hyvä.
Stadinplastiikkakirurgian toimiston kanssa oli halppo asioida, sain kaiken tarvittavan tiedon ja myös mianua arveluttaviin kysymyksiin vastattiin ripeästi.
Tri P. Kirjanen on lämmin ja ihana. Hän kertoi hyvin kuinka asiat tehdään ja sain todella hyvää kohtelua häneltä. Leikkaukseni meni hyvin. Hän kävintapaamassa minua parikin kertaa leikkauksen jälkeen ja sain hyvin tietää kuinka kaikki meni. Sain myös hyvät ohjeistuksen ennen kotiutusta kuinka kotona toimitaan.
Kotkan klinikka, ihana henkilökunta ja todella taitavat ja asiallensa omistautuneet hoitajat. Olen todella tyytyväinen valitessani tämän klinikan. Ruoka oli hyvää ja sain todella hyvää hoitoa.
Ainoa miinus että en ole saanut itselleni sopimuksia joista minun piti saada myös kappaleet.
T.S., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

12-2018

Kaikki meni oikein hyvin.
Olen toipumassa rasvaimun operaatiosta.
Mä tykkäsin todella paljon teidän Kotka-klinikasta, hoitajat, jotkat ovat hoitaneet minua – isot, isot kiitokset.
Tri Kirjanen on oikein mukava ja osaa oikein hyvin omaa tehtävää.
Mä suunnittelen muiden alueiden rasvaimua muutaman kuukauden kuluttua teidän klinikalla.
K., rasvaimu WAL (BodyJet)

11-2018

Hei, olen toipunut leikkauksesta hyvin. Vähän kipuja on vielä. Haavat ovat erittäin siistit. Olen erittäin tyytyväinen kirurgiin,teki hyvää työtä. Luotin häneen koko valinnoissa,hyvä niin. Ovat juuri sopivat. Teidän klinikkaa voin suositella lämpimästi tuttavilleni/ystäville. Kiitokset henkilökunnalle olitte ammattitaitoisia ja ystävällisiä kaikki.
Yst.terv.M., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

11-2018

Palaute.

– stadinplastiikkakirurgia toimiston työstä?

Toimiston työskentely ja asiaan liittyvä valmistelu hoidettiin mallikkaasti. Minut vastaanottanut henkilö toimi ammattitaitoisesti ja hyvässä harmoniassa työssään, sellaisessa tilanteessa, jossa minä (asiakas) olen aika “untuvikko/kokematon” tulevaan leikkausoperaatioon. Sain riittävän tiedonannon tulevan leikkauksen vaiheista. Ainoa lisätoive olisi, että teillä olisi heti alkuvaiheessa malli-implanttimalleja, joita voisi tunnustella. Kun on edessä “tuntematon operaatio”, niin implantin valinta/mieltymys johonkin tuotteeseen olisi hyvä todentaa myös fyysisesti (ihan koskettamalla). Olin itse ottanut teidän tuotetarjonnasta sen verran selvää, että päädyin Tallinnassa lopullisesti Motivan implanttiin (jota toki olin alusta lähtien miettinytkin).

 

– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Hänen (Pirjanen) kanssaan ensimmäinen kontakti oli oikeastaan vasta Tallinnassa. Leikkaus ja leikkauksen tulos (“jälki”) miellyttää ja leikkaus sujui odotusten mukaisesti. Leikkausoperaation hoidettiin ammattitaidolla ja se pieni keskustelutuokio leikkaavan lääkärin kanssa ennen operaatiota on TÄRKEÄ. Sain myös tuossa tilanteessa käteeni implanttimallin, jota olin ajatellut itselleni käytettävän.

Toki vastaisuudessa ja tulevien asiakkaiden osalta voisin esittää toiveen, että itse “leikkaava lääkäri” olisi jonkinlaisessa kontaktissa leikattavaan ihmiseen jo ennen Tallinnaan saapumista. Tuollaisella pienellä eleellä luodaan inhimillisyyttä ja turvallisuuden tunnetta (välittäminen), jos leikkaava lääkäri olisi yhteydessä potilaaseen ennen Tallinnaan saapumista.

 

– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Nykyaikaiset ja siistit puitteet. Koska rakennus/sairaala on uudehko, on tähän siistiin ympäristöön miellyttävä tulla. Lisäksi etäisyys Tallinnan satamasta on varsin hyvä. Huoneet, joihin asiakas sijoitetaan leikkauksen jälkeen, ovat puhtaat ja modernit.

 

Ainoa asia, johon kannattaisi kuitenkin kiinnittää huomiota, on “hälytyspainike”, joka on sängyn päädyn takana johtokourussa. Itselleni tuli haasteeksi “tilata hoitaja paikalle” leikkauksen jälkeen, kun olisin tarvinnut apua päästä saniteettitilaan. En yksinkertaisesti pystynyt nostamaan kättäni sinne johtokouruun asti. Lisäksi juuri tässä kohdin olisin tarvinnut mm. lisää kipulääkitystä. Onneksi pienen odotteln/toven kuluttua hoitaja saapui huoneeseen ja pystyin hänelle kertomaan “tarpeistani”. Siten ehkä olisi järkevää, että tämä “hälytyspainonappi” saataisiin jollain tavalla (johdotus ja erillinen painonappi) suoraan sängyn viereen, jotta tarpeen tullen sitä “voisi myös käyttää”.

 

Kaiken kaikkiaan kokonaisuus meni hyvin ja olen tyytyväinen tehtyyn leikkaukseen ja leikkausjälkeen!

T. Rintojen kohotus

 

10-2018

Olen erittäin tyytyväinen stadinplastiikkakirurgian yhteydenotoista
minuun, erittäin pikaiseen vastaamiseen ja kärsivällisyyteen.
Kaikki asiat hoituivat erittäin hyvin.

Klinikasta, Kotkan yksityissairaala.

Aivan ihana henkilökunta, osaavia, ymmärtäväisiä, empaattisia
potilasta kohtaan, todella mahtavia hoitajia❤

Olin todella kipeä leikkauksen jälkeen, sain heti osastolla
tarvitsevia lääkkeitä, jotta vointini parantuisi.

Leikkaavat lääkärit.

Kirjanen oli oikein mukava lääkäri.
Katsoi kuvani ja kuunteli toiveeni.
(joka ei kuitenkaan toteutunut implantin osalta)
Osasi hyvin valita koon.
Olen ihan tyytyväinen.

Tri Doba.

Tuntui kiireiseltä ja kireältä mieheltä. En osaa enempää sanoa.
Olisin toivonut hänenkin tulevan aamulla tervehtimään minua, niinkuin
Pille.

Terveisin
N, rintojen suurenns ja kohotus + emättimen kiristys

 

09-2018

Hei,
 Olen toipunut toimenpiteestä hyvin, ei ole tulehduksia eikä kovia kipuja, jalkojen turvotus on suurin näkyvä asia.
Toimenpide meni hyvin enkä keksi mitään parannettavaa.
– stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä? Erittäin hyvä
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)? Erittäin hyvä
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)? Erittäin hyvä
 Ystävällisin terveisin
S.  rasvansiirto rintoihin.

08-2018

Palautteeni stadinplastiikkakirurgiasta, jonka unohdin täyttää ennen sairaalasta lähtöä.
Konsultaatio sujui nopeasti ja hyvin, ja viesteihin vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Infoa leikkauksesta sain tarpeeksi.
Sairaalassa henkilökunta oli todella ystävällistä ja nopeaa. Sairaalassa oli hyvä ruoka ja ohjeistettiin selkeästi, ja oli tärkeää että myös Suomenkielen osaavia työntekijöitä löytyi sairaalastanne.
Leikkaavaa lääkäriä en nähnyt kuin hetki ennen leikkausta ja aamulla ennen lähtöä. Tällä hetkellä olen kyllä vielä tyytyväinen lopputulokseen ja haavat ovat siistit ja leikkaaja on tehnyt hyvää työtä.
Jälkihoidon suhteen, ehkä hiukan epäselvää, kun ei kerrottu, poistaako tikit joku teidän palvelustanne vai oman kotikunnan paikallinen lääkäri. Ohjeet kerrottiin nopeasti.
Tässä palautteeni työstänne 🙂
Yt. O., rintojen suurennus

07-2018

Hei!

Olen ollut erittäin tyytyväinen itse leikkaukseen sekä lopputulokseen, se on oikein onnistunut. Toipuminen vei oman aikansa ja luomet yhä puuduksissa, mutta tämä varmasti ohimenevää. Olen suositellut teitä lukuisille ystävilleni ja yksi on jo varaamassa teille vastaavaa operaatiota. En edes anonyymisti välittäisi laittaa jälkeen-kuvaa, toivottavasti ei haittaa, mutta muuten tosiaan haluan kiittää teitä erittäin tasokkaasta ja hyvästä työstä.

 ystävällisin terveisin

A., silmäluomien leikkaus

Vartalo.

Rasvaimu (1 alue) 890€
Vatsan muotoilu 3290€
Rasvansiirto pakaroihin 3200€

Klinikan valokuvia

Rinnat.

Rintojen suurennus 3950€
Rasvansiirto rintoihin 3200€
Rintojen kohotus 3590€

Klinikan valokuvia

Kasvot.

Yläluomien leikkaus 1260€
Alaluomien leikkaus 1290€
Kulmien kohotus 1500€

Klinikan valokuvia

Jätä yhteydenottopyyntö

Viesti lääkärille: