fbpx
puh. 044 958 27 09

Blogi (kokemukset)

09/2019

Hei,

olen toipunut leikkauksesta hyvin, ei ole ollut mitään ongelmia.

stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä?
* Toimistolta sai selkeät ohjeet toimenpiteestä ja vastauksen sai kysymyksiin aina nopeasti. Kaikki oli ammattimaista ja tuntui koko ajan erittäin luotettavalta. Oli tosi mukavaa, että hintaan kuului myös laivaliput ja erityisesti oma hytti paluumatkalla oli hyvä olla olemassa. Ohjeissa voisi ehkä mainita, että leikkaus ei ole välttämättä heti, kun saapuu klinikalle, vaan sitä voi joutua odottamaan. Mutta hienossa huoneessa oli kyllä mukava odotella.
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?
* lääkäri kävi tapaamassa ennen operaatiota, melko pikaisesti. Mutta oli erittäin vakuuttava ja ammattitaitoinen, huomasi, että hänellä on pitkä kokemus plastiikkakirurgiasta. Kannattaa miettiä itse etukäteen kaikki mahdolliset kysymykset, jotta voi ne esittää tarvittaessa lääkärille. Lääkärin käynti ennen operaatiota loi turvallisen tunteen. Seuraavana päivänä lääkäri kävi kertomassa operaatiossa ja mukaan sai hyvin yksityiskohtaisen selityksen, miten operaatio oli tehty ja miten paljon esim. rasvaa oli poistettu.
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

* Aivan ihana klinikka. Koko henkilökunta 10+, ei mitään moitteen sijaa. Aivan loistava hoito ennen ja jälkeen operaation. Hoitajat tosi empaattisia, hyvä suomenkielen taito ja huolehtivat kaikesta. Hyvä ruoka ja paikkana rauhallinen.

Kokonaiskokemuksena täysi 10, ja lopputulos oli parempi kuin osasin odottaa.

Kuvassa ihossa on painaumia tukiliivistä.

Kiitos.

t.S., vatsan rasvaimu

08/2019

Hei!
Leikkaus sujui ainakin lääkärien mukaan hyvin. Toipuminen on sujunut ihan hyvin.
Kirurgi P. Kirjanen oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Sairaala oli todella siisti ja tasokas ja ruoka ihan mahtavaa. Hoitohenkilökunta oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Apua sai aina tarvittaessa ja kipulääkityksestä huolehdettiin hyvin.

Nii ja kiitos tietenkin myös medimatkoille, kaikkiin kysymyksiin vastattiin nopeasti ja asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimivaa.

Kiitos 🙂
M, vatsan muotoilu ja rasvaimu

06/2019

Kiitos muutenkin kaikesta, olen todella tyytyväinen leikkaukseen ja klinikalla oli todella ihanat hoitajat,kirurgi ja kaikki sujui täydellisesti. Hoiditte myös kaikki todella hienosti, kiitos vielä ♥️ olette ihan huippuja ♥️

M., vatsan muotoilu + rasvaimu

05/2019

  – Saavuttuamme Tallinnaan, olin iloinen että minua oli vastassa
työntekijä, joka kertoi ja vastaili tärkeisiin kysymyksiin.
Vastausaika on todella nopea ja he vastaavat kaikkiin mieltä
askarruttaviin kysymyksiin. Kaikki oli järjestetty sujuvasti ja
mukavasti meitä ajatellen. Yksin ei jäänyt ollenkaan.

Pille Kirjanen on hyvin taitava työssään, ja olen todella
tyytyväinen lopputulokseen. Olen todella iloinen, että valitsin hänet
ja kyseisen klinikan.

Klinikka oli uusi, kaunis ja siisti. Henkilökunta oli ystävällinen
ja ammattitaitoinen. He olivat koko ajan saatavilla ja tulivat heti
apuun kun oli tarvetta. Klinikkaan oli helppo tulla ja otettiin
lämpimistä vastaan. He pitivät huolta ja välittivät aidosti.
Suosittelen klinikkaa ja medimatkojen kautta se onnistuu loistavasti ja
palvelu on mutkatonta.

E., vatsan muotoiulu+rasvaimu

04/2019

Kaikki on mennyt erittäin hyvin. Sairaala ja sen henkilökunta ovat olleet huippuja, turvallinen olo. Erityisesti omahoitaja on ollut täysi 10 😍👌kirurgit olivat myös erittäin mukavia ja Anestesia lääkäri sai pelon poistumaan.
Kun operoitutan toisen jalkani, tulen varmasti tänne uudelleen 😊

Kiitos paljon vielä teille, voin suositella teitä ja tätä sairaalaa kaikille👍😊

R., vatsan muotoiulu, häpyhuulien korjaus, suonikohjuleikkaus

03/2019

Suht. hyvin menee toipumisen kanssa. Olen ihan tyytyväinen Kotkan ykistyissairalaan ja henkilökuntaan, joka on minut hoitanut – isot, isot kiitokset niille. Tri Kirjanen oli oikein hauska ja tiesi hyvin miten toimia. Suunnitelmana on 3 kuukauden kuluttua seuraava käynti muiden ongelmaalueiden rasvaimussa.
Kolmen kuukauden kuluttua: nyt tämä operaatio oli kyllä jo helpompi, toipun nopeammiin.
Henkilökunta oli hauska kuten viimeksikin. Olen oiken tyytyväinen.
K. vesisuihkurasvaimu 11/2018 ja 03/2019

01-2019

Sairaala, henkilökunta, hoitajat ja lääkärit olivat todella mukavia ja ammattitaitoisia! Ruoka oli myös taivaallista! Todella hyvä kokemus kaikkiaan. Paljon parempi edellistä joka oli eri yrityksen kautta.
Terv. A., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

12-2018

Hei

Olen toipunut tosi hyvin toimenpiteestä ja kivut ovat olleet tosi pieniä verrattuna siihen mitä odotin. Turvotus on laskeutunut todella paljo  siittä mitä se alkuun oli. Vointini on ollut todella hyvä.
Stadinplastiikkakirurgian toimiston kanssa oli halppo asioida, sain kaiken tarvittavan tiedon ja myös mianua arveluttaviin kysymyksiin vastattiin ripeästi.
Tri P. Kirjanen on lämmin ja ihana. Hän kertoi hyvin kuinka asiat tehdään ja sain todella hyvää kohtelua häneltä. Leikkaukseni meni hyvin. Hän kävintapaamassa minua parikin kertaa leikkauksen jälkeen ja sain hyvin tietää kuinka kaikki meni. Sain myös hyvät ohjeistuksen ennen kotiutusta kuinka kotona toimitaan.
Kotkan klinikka, ihana henkilökunta ja todella taitavat ja asiallensa omistautuneet hoitajat. Olen todella tyytyväinen valitessani tämän klinikan. Ruoka oli hyvää ja sain todella hyvää hoitoa.
Ainoa miinus että en ole saanut itselleni sopimuksia joista minun piti saada myös kappaleet.
T.S., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

12-2018

Kaikki meni oikein hyvin.
Olen toipumassa rasvaimun operaatiosta.
Mä tykkäsin todella paljon teidän Kotka-klinikasta, hoitajat, jotkat ovat hoitaneet minua – isot, isot kiitokset.
Tri Kirjanen on oikein mukava ja osaa oikein hyvin omaa tehtävää.
Mä suunnittelen muiden alueiden rasvaimua muutaman kuukauden kuluttua teidän klinikalla.
K., rasvaimu WAL (BodyJet)

11-2018

Hei, olen toipunut leikkauksesta hyvin. Vähän kipuja on vielä. Haavat ovat erittäin siistit. Olen erittäin tyytyväinen kirurgiin,teki hyvää työtä. Luotin häneen koko valinnoissa,hyvä niin. Ovat juuri sopivat. Teidän klinikkaa voin suositella lämpimästi tuttavilleni/ystäville. Kiitokset henkilökunnalle olitte ammattitaitoisia ja ystävällisiä kaikki.
Yst.terv.M., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

11-2018

Palaute.

– stadinplastiikkakirurgia toimiston työstä?

Toimiston työskentely ja asiaan liittyvä valmistelu hoidettiin mallikkaasti. Minut vastaanottanut henkilö toimi ammattitaitoisesti ja hyvässä harmoniassa työssään, sellaisessa tilanteessa, jossa minä (asiakas) olen aika “untuvikko/kokematon” tulevaan leikkausoperaatioon. Sain riittävän tiedonannon tulevan leikkauksen vaiheista. Ainoa lisätoive olisi, että teillä olisi heti alkuvaiheessa malli-implanttimalleja, joita voisi tunnustella. Kun on edessä “tuntematon operaatio”, niin implantin valinta/mieltymys johonkin tuotteeseen olisi hyvä todentaa myös fyysisesti (ihan koskettamalla). Olin itse ottanut teidän tuotetarjonnasta sen verran selvää, että päädyin Tallinnassa lopullisesti Motivan implanttiin (jota toki olin alusta lähtien miettinytkin).

 

– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Hänen (Pirjanen) kanssaan ensimmäinen kontakti oli oikeastaan vasta Tallinnassa. Leikkaus ja leikkauksen tulos (“jälki”) miellyttää ja leikkaus sujui odotusten mukaisesti. Leikkausoperaation hoidettiin ammattitaidolla ja se pieni keskustelutuokio leikkaavan lääkärin kanssa ennen operaatiota on TÄRKEÄ. Sain myös tuossa tilanteessa käteeni implanttimallin, jota olin ajatellut itselleni käytettävän.

Toki vastaisuudessa ja tulevien asiakkaiden osalta voisin esittää toiveen, että itse “leikkaava lääkäri” olisi jonkinlaisessa kontaktissa leikattavaan ihmiseen jo ennen Tallinnaan saapumista. Tuollaisella pienellä eleellä luodaan inhimillisyyttä ja turvallisuuden tunnetta (välittäminen), jos leikkaava lääkäri olisi yhteydessä potilaaseen ennen Tallinnaan saapumista.

 

– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Nykyaikaiset ja siistit puitteet. Koska rakennus/sairaala on uudehko, on tähän siistiin ympäristöön miellyttävä tulla. Lisäksi etäisyys Tallinnan satamasta on varsin hyvä. Huoneet, joihin asiakas sijoitetaan leikkauksen jälkeen, ovat puhtaat ja modernit.

 

Ainoa asia, johon kannattaisi kuitenkin kiinnittää huomiota, on “hälytyspainike”, joka on sängyn päädyn takana johtokourussa. Itselleni tuli haasteeksi “tilata hoitaja paikalle” leikkauksen jälkeen, kun olisin tarvinnut apua päästä saniteettitilaan. En yksinkertaisesti pystynyt nostamaan kättäni sinne johtokouruun asti. Lisäksi juuri tässä kohdin olisin tarvinnut mm. lisää kipulääkitystä. Onneksi pienen odotteln/toven kuluttua hoitaja saapui huoneeseen ja pystyin hänelle kertomaan “tarpeistani”. Siten ehkä olisi järkevää, että tämä “hälytyspainonappi” saataisiin jollain tavalla (johdotus ja erillinen painonappi) suoraan sängyn viereen, jotta tarpeen tullen sitä “voisi myös käyttää”.

 

Kaiken kaikkiaan kokonaisuus meni hyvin ja olen tyytyväinen tehtyyn leikkaukseen ja leikkausjälkeen!

T. Rintojen kohotus

 

10-2018

Olen erittäin tyytyväinen stadinplastiikkakirurgian yhteydenotoista
minuun, erittäin pikaiseen vastaamiseen ja kärsivällisyyteen.
Kaikki asiat hoituivat erittäin hyvin.

Klinikasta, Kotkan yksityissairaala.

Aivan ihana henkilökunta, osaavia, ymmärtäväisiä, empaattisia
potilasta kohtaan, todella mahtavia hoitajia❤

Olin todella kipeä leikkauksen jälkeen, sain heti osastolla
tarvitsevia lääkkeitä, jotta vointini parantuisi.

Leikkaavat lääkärit.

Kirjanen oli oikein mukava lääkäri.
Katsoi kuvani ja kuunteli toiveeni.
(joka ei kuitenkaan toteutunut implantin osalta)
Osasi hyvin valita koon.
Olen ihan tyytyväinen.

Tri Doba.

Tuntui kiireiseltä ja kireältä mieheltä. En osaa enempää sanoa.
Olisin toivonut hänenkin tulevan aamulla tervehtimään minua, niinkuin
Pille.

Terveisin
N, rintojen suurenns ja kohotus + emättimen kiristys

 

09-2018

Hei,
 Olen toipunut toimenpiteestä hyvin, ei ole tulehduksia eikä kovia kipuja, jalkojen turvotus on suurin näkyvä asia.
Toimenpide meni hyvin enkä keksi mitään parannettavaa.
– stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä? Erittäin hyvä
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)? Erittäin hyvä
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)? Erittäin hyvä
 Ystävällisin terveisin
S.  rasvansiirto rintoihin.

08-2018

Palautteeni stadinplastiikkakirurgiasta, jonka unohdin täyttää ennen sairaalasta lähtöä.
Konsultaatio sujui nopeasti ja hyvin, ja viesteihin vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Infoa leikkauksesta sain tarpeeksi.
Sairaalassa henkilökunta oli todella ystävällistä ja nopeaa. Sairaalassa oli hyvä ruoka ja ohjeistettiin selkeästi, ja oli tärkeää että myös Suomenkielen osaavia työntekijöitä löytyi sairaalastanne.
Leikkaavaa lääkäriä en nähnyt kuin hetki ennen leikkausta ja aamulla ennen lähtöä. Tällä hetkellä olen kyllä vielä tyytyväinen lopputulokseen ja haavat ovat siistit ja leikkaaja on tehnyt hyvää työtä.
Jälkihoidon suhteen, ehkä hiukan epäselvää, kun ei kerrottu, poistaako tikit joku teidän palvelustanne vai oman kotikunnan paikallinen lääkäri. Ohjeet kerrottiin nopeasti.
Tässä palautteeni työstänne 🙂
Yt. O., rintojen suurennus

07-2018

Hei!

Olen ollut erittäin tyytyväinen itse leikkaukseen sekä lopputulokseen, se on oikein onnistunut. Toipuminen vei oman aikansa ja luomet yhä puuduksissa, mutta tämä varmasti ohimenevää. Olen suositellut teitä lukuisille ystävilleni ja yksi on jo varaamassa teille vastaavaa operaatiota. En edes anonyymisti välittäisi laittaa jälkeen-kuvaa, toivottavasti ei haittaa, mutta muuten tosiaan haluan kiittää teitä erittäin tasokkaasta ja hyvästä työstä.

 ystävällisin terveisin

A., silmäluomien leikkaus

Vartalo.

Rasvaimu (1 alue) 890€
Vatsan muotoilu 3290€
Rasvansiirto pakaroihin 3200€

Klinikan valokuvia

Rinnat.

Rintojen suurennus 3590€
Rasvansiirto rintoihin 3200€
Rintojen kohotus 3590€

Klinikan valokuvia

Kasvot.

Yläluomien korjaus 990€
Alaluomien korjaus 1290€
Kulmien kohotus 1500€

Klinikan valokuvia

Jätä yhteydenottopyyntö

Viesti lääkärille: