fbpx
puh. 044 958 27 09

Blogi (kokemukset)

11-2018

Hei, olen toipunut leikkauksesta hyvin. Vähän kipuja on vielä. Haavat ovat erittäin siistit. Olen erittäin tyytyväinen kirurgiin,teki hyvää työtä. Luotin häneen koko valinnoissa,hyvä niin. Ovat juuri sopivat. Teidän klinikkaa voin suositella lämpimästi tuttavilleni/ystäville. Kiitokset henkilökunnalle olitte ammattitaitoisia ja ystävällisiä kaikki.
Yst.terv.M., rintojen suurennus silikoniimplanteilla

11-2018

Palaute.

– stadinplastiikkakirurgia toimiston työstä?

Toimiston työskentely ja asiaan liittyvä valmistelu hoidettiin mallikkaasti. Minut vastaanottanut henkilö toimi ammattitaitoisesti ja hyvässä harmoniassa työssään, sellaisessa tilanteessa, jossa minä (asiakas) olen aika “untuvikko/kokematon” tulevaan leikkausoperaatioon. Sain riittävän tiedonannon tulevan leikkauksen vaiheista. Ainoa lisätoive olisi, että teillä olisi heti alkuvaiheessa malli-implanttimalleja, joita voisi tunnustella. Kun on edessä “tuntematon operaatio”, niin implantin valinta/mieltymys johonkin tuotteeseen olisi hyvä todentaa myös fyysisesti (ihan koskettamalla). Olin itse ottanut teidän tuotetarjonnasta sen verran selvää, että päädyin Tallinnassa lopullisesti Motivan implanttiin (jota toki olin alusta lähtien miettinytkin).

 

– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)?

Hänen (Pirjanen) kanssaan ensimmäinen kontakti oli oikeastaan vasta Tallinnassa. Leikkaus ja leikkauksen tulos (“jälki”) miellyttää ja leikkaus sujui odotusten mukaisesti. Leikkausoperaation hoidettiin ammattitaidolla ja se pieni keskustelutuokio leikkaavan lääkärin kanssa ennen operaatiota on TÄRKEÄ. Sain myös tuossa tilanteessa käteeni implanttimallin, jota olin ajatellut itselleni käytettävän.

Toki vastaisuudessa ja tulevien asiakkaiden osalta voisin esittää toiveen, että itse “leikkaava lääkäri” olisi jonkinlaisessa kontaktissa leikattavaan ihmiseen jo ennen Tallinnaan saapumista. Tuollaisella pienellä eleellä luodaan inhimillisyyttä ja turvallisuuden tunnetta (välittäminen), jos leikkaava lääkäri olisi yhteydessä potilaaseen ennen Tallinnaan saapumista.

 

– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)?

Nykyaikaiset ja siistit puitteet. Koska rakennus/sairaala on uudehko, on tähän siistiin ympäristöön miellyttävä tulla. Lisäksi etäisyys Tallinnan satamasta on varsin hyvä. Huoneet, joihin asiakas sijoitetaan leikkauksen jälkeen, ovat puhtaat ja modernit.

 

Ainoa asia, johon kannattaisi kuitenkin kiinnittää huomiota, on “hälytyspainike”, joka on sängyn päädyn takana johtokourussa. Itselleni tuli haasteeksi “tilata hoitaja paikalle” leikkauksen jälkeen, kun olisin tarvinnut apua päästä saniteettitilaan. En yksinkertaisesti pystynyt nostamaan kättäni sinne johtokouruun asti. Lisäksi juuri tässä kohdin olisin tarvinnut mm. lisää kipulääkitystä. Onneksi pienen odotteln/toven kuluttua hoitaja saapui huoneeseen ja pystyin hänelle kertomaan “tarpeistani”. Siten ehkä olisi järkevää, että tämä “hälytyspainonappi” saataisiin jollain tavalla (johdotus ja erillinen painonappi) suoraan sängyn viereen, jotta tarpeen tullen sitä “voisi myös käyttää”.

 

Kaiken kaikkiaan kokonaisuus meni hyvin ja olen tyytyväinen tehtyyn leikkaukseen ja leikkausjälkeen!

T. Rintojen kohotus

 

10-2018

Olen erittäin tyytyväinen stadinplastiikkakirurgian yhteydenotoista
minuun, erittäin pikaiseen vastaamiseen ja kärsivällisyyteen.
Kaikki asiat hoituivat erittäin hyvin.

Klinikasta, Kotkan yksityissairaala.

Aivan ihana henkilökunta, osaavia, ymmärtäväisiä, empaattisia
potilasta kohtaan, todella mahtavia hoitajia❤

Olin todella kipeä leikkauksen jälkeen, sain heti osastolla
tarvitsevia lääkkeitä, jotta vointini parantuisi.

Leikkaavat lääkärit.

Kirjanen oli oikein mukava lääkäri.
Katsoi kuvani ja kuunteli toiveeni.
(joka ei kuitenkaan toteutunut implantin osalta)
Osasi hyvin valita koon.
Olen ihan tyytyväinen.

Tri Doba.

Tuntui kiireiseltä ja kireältä mieheltä. En osaa enempää sanoa.
Olisin toivonut hänenkin tulevan aamulla tervehtimään minua, niinkuin
Pille.

Terveisin
N, rintojen suurenns ja kohotus + emättimen kiristys

 

09-2018

Hei,
 Olen toipunut toimenpiteestä hyvin, ei ole tulehduksia eikä kovia kipuja, jalkojen turvotus on suurin näkyvä asia.
Toimenpide meni hyvin enkä keksi mitään parannettavaa.
– stadinplastiikkakirurgia (Medimatkat OY) toimiston työstä? Erittäin hyvä
– leikkaavasta lääkäristä (tri P. Kirjanen)? Erittäin hyvä
– kliniikkasta (Kotkan yksityissairaala)? Erittäin hyvä
 Ystävällisin terveisin
S.  rasvansiirto rintoihin.

08-2018

Palautteeni stadinplastiikkakirurgiasta, jonka unohdin täyttää ennen sairaalasta lähtöä.
Konsultaatio sujui nopeasti ja hyvin, ja viesteihin vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Infoa leikkauksesta sain tarpeeksi.
Sairaalassa henkilökunta oli todella ystävällistä ja nopeaa. Sairaalassa oli hyvä ruoka ja ohjeistettiin selkeästi, ja oli tärkeää että myös Suomenkielen osaavia työntekijöitä löytyi sairaalastanne.
Leikkaavaa lääkäriä en nähnyt kuin hetki ennen leikkausta ja aamulla ennen lähtöä. Tällä hetkellä olen kyllä vielä tyytyväinen lopputulokseen ja haavat ovat siistit ja leikkaaja on tehnyt hyvää työtä.
Jälkihoidon suhteen, ehkä hiukan epäselvää, kun ei kerrottu, poistaako tikit joku teidän palvelustanne vai oman kotikunnan paikallinen lääkäri. Ohjeet kerrottiin nopeasti.
Tässä palautteeni työstänne 🙂
Yt. O., rintojen suurennus

07-2018

Hei!

Olen ollut erittäin tyytyväinen itse leikkaukseen sekä lopputulokseen, se on oikein onnistunut. Toipuminen vei oman aikansa ja luomet yhä puuduksissa, mutta tämä varmasti ohimenevää. Olen suositellut teitä lukuisille ystävilleni ja yksi on jo varaamassa teille vastaavaa operaatiota. En edes anonyymisti välittäisi laittaa jälkeen-kuvaa, toivottavasti ei haittaa, mutta muuten tosiaan haluan kiittää teitä erittäin tasokkaasta ja hyvästä työstä.

 ystävällisin terveisin

A., silmäluomien leikkaus

Vartalo.

Rasvaimu (1 alue) 890€
Vatsan muotoilu 3290€
Rasvansiirto pakaroihin 3200€

Klinikan valokuvia

Rinnat.

Rintojen suurennus 3590€
Rasvansiirto rintoihin 3200€
Rintojen kohotus 3590€

Klinikan valokuvia

Kasvot.

Yläluomien korjaus 990€
Alaluomien korjaus 1290€
Kulmien kohotus 1500€

Klinikan valokuvia

Jätä yhteydenottopyyntö

Viesti lääkärille: